میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کترینگ/رستوران ؟ میزان سود دهی ؟

مورد اول بستگی به خیلی از موارد داره از قبیل موقعیت و متراژ ملک. ظرفیت و لیست تجهیزات. هرچه ظرفیت بالاتر هزینه تجهیزات بالاتر. از این گذشته سنتی یا صنعتی بودن تجهیزات در هزینه تمام شده تاثیر دارد. اینها تماما بعد از مشخص شدن محل و لیست غذاها و ظرفیت واحد مشخص خواهند شد. بنابر این بدون آشنایی با اصول اشپزخانه صنعتی و تدوین رسیپی ها نمیتوام مواردی چون ظرفیت و لیست تجهیزات را مشخص نمود. بنابر این توصیه میکنم که در فرصت مناسب در دوره اصول و مقدمات راه اندازی کترینگ/رستوران شرکت نمایید.

اما میزان سود این کار بصورت میانگین 30 الی 35 درصد برآورد میشود. یعنی از فروش یک غذای 10 هزار تومانی سودی بین 3000 الی 3500 تومان نصیب شما خواهد شد.

به موازی این اقدام بهتر است با اتحادیه مربوطه برای حداقل و شرایط ملک و سپس بنگاههای املاک تجاری برای برآورد هزینه خرید/اجاره ملک هماهنگ نمایید. خدمات راه اندازی گروه فود سرویس پیشرو از زمان در اختیار داشتن محل شروع شده و بطور حق احمه ساعتی/روزانه محاسبه و دریافت میگردد که توضیحات کاملتر در وب سایت جهت مطالعه قرار داده شده است

 

www.aparat.com/foodservice




دریافت رزومه استاد سوسنی

رزومه قدیمی


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها